Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – 10 medalii au câștigat gimnaștii reșițeni la Campionatul Național al juniorilor I și II, desfășurat la Izvorani, la finalul săptămânii trecute!

Cinci medalii au fost de aur, două de argint și trei de bronz, iar acest lucru l-au făcut pe antrenorul Robert Bălan să declare că acest concurs a fost unul foarte bun pentru sportivii de la cluburile CSM și CSȘ Reșița.

„Aș putea spune că a fost o competiție bună, spre foarte bună, pentru Reșița. Totalul delegației reșițene a fost de 10 medalii, opt cucerite de reprezentanții clubului CSM Reșița și două luate de gimnaștii de la CSȘ Reșița. De departe, sportivul cu cele mai bune rezultate a fost Andrei Titi, de la CSM Reșița, care a reușit să câștige titlul suprem în competiția individuală și să obțină alte patru medalii de aur pe aparate. Un alt component al lotului, Robert Aioanei, tot de la CSM Reșița, a reușit să obțină și el trei medalii. Din păcate, așa cum am spus și la plecare, el a ieșit dintr-o izolare de trei săptămâni, așa că sunt mulțumit de cum s-a comportat, obținând două medalii de bronz și una de argint. Trecând la sportivii ce au reprezentat CSȘ Reșița, Puiu Alexandru a obținut o singură medalie, bronz la paralele, dar el a venit mai târziu la lot, încă este într-o perioadă de învățare, cred că și în cazul lui lucrurile merg spre bine. Simion Felix a avut o concurență foarte mare la un nivel superior de vârstă, a obținut un loc doi la inele. Per total, nu avem cum să nu fim mulțumiți, pentru că toți sportivii noștri au punctat și au reușit să obțină cel puțin o medalie. Delegația noastră a fost formată din cei patru sportivi și trei antrenori. Noul nostru coleg, Robert Pașca, și-a făcut cu brio debutul ca tehnician într-o competiție, iar eu și cu Alexandru Avram am făcut parte din corpul de arbitri”, a declarat antrenorul Robert Bălan.

JCS-Ștefan Moraru