Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Unul din handbaliștii care au scris istorie pentru Reșița, considerat printre cei mai valoroși pivoți din handbalul românesc în ultimele două decenii, și-a anunțat retragerea din activitatea competițională!

Gheorghe Irimescu, care va împlini în septembrie 40 de ani, a anunțat că pune capăt carierei de jucător printr-o postare pe Facebook: „După 21 de ani, a venit timpul să spun stop carierei de jucător! Mulțumesc, handbal! Ținem aproape!”

Anunțul retragerii lui Ghiță Irimescu i-a făcut pe mulți din foștii de acum colegi din lumea handbalului să-i ureze baftă pe viitor, iar multiplul campion de automobilism Lucien Hora i-a făcut deja o invitație: „Te aștept la motorsport sa te fac pilot, BRAVOOO pentru tot ce ai făcut in handbal, și nu numai. Să fii sănătos!”.

Multiplu campion al României și câștigător al Cupei Challenge de trei ori cu UCM Reșița, Irimescu a evoluat, de-a lungul carierei, la Minaur Baia Mare, UCM Reșița, HCM Constanța, HC Odorhei, Steaua București și SCM Poli Timișoara.

JCS-Ștefan Moraru