Caraş-Severin, Romania

STĂNCILOVA – Trei tineri din Franţa vindeau participanţilor la un festival de muzică techno o varietate de stupefiante.

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara-Serviciul Antidrog şi cei din cadrul S.C.C.O. Caraş-Severin au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit de droguri cu ocazia desfăşurării unui festival anual de muzică în satul Stăncilova (comuna cărăşeană Şopotu Nou).

Oamenii legii au depistat în flagrant trei tineri francezi, cu vârste între 29 şi 32 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă mai multe doze ce păreau a fi LSD. La controlul maşinii lor au fost găsite 70 de grame de haşiş, zece grame de cannabis, 34 de flacoane ce conţineau clorhidrat de metadonă lichidă şi două flacoane în care se afla substanţă lichidă bănuită a fi LSD, din care puteau fi preparate aproape 200 de doze. De la cei în cauză, poliţiştii au ridicat 23.000 de lei şi 585 de euro.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

FR