Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Reșița Locomotives – Timișoara 89ers 12-34, în primul meci de fotbal american jucat în municipiul de pe Bârzava.

Gazda partidei dintre cele două formații bănățene a fost stadionul „Gloria“, peste 100 de spectatori asistând pe o vreme superbă la un spectacol agreabil oferit de giganții din teren. 34-12 este scorul cu care oaspeții s-au impus la Reșița, însă dincolo de acest rezultat se desprinde dorința clară a reșițenilor de a progresa și de a face o figură frumoasă în viitorul sezon al Campionatului Național de Fotbal American. Dacă până acum câteva luni, mai bine de zece reșițeni au făcut parte din echipa Timișoara 89ers, alături de care au câștigat în 2014 medaliile de argint, din 2015 se trece la nivelul următor, Reșița Locomotives urmând să se înscrie în Campionatul Național de Fotbal American.

Primul sfert al meciului a arătat două defensive solide, iar din sfertul al doilea cele două echipe au început să puncteze. Primii au fost reșițenii, un touchdown reușit de Ionuț Voinea, aplaudat de public. Era 6-0 pentru Reșița Locomotives, dar Darko Pavlovici a înscris primul touchdown pentru Timișoara 89ers și la pauză scorul era egal, 6-6. În sfertul al treilea, Alex Roi a reușit un touchdown, urmat de o conversie de două puncte și timișorenii conduceau cu 14-6. Speranțele reșițenilor de revenire în joc se reaprind odată cu touchdown-ul înscris de Vasi Ghiorma, scorul devenind 12-14, însă egalarea nu vine, conversia de două puncte fiind blocată de oaspeți. Darko Pavlovici înscrie încă un touchdown, însă conversia de două puncte este ratată și sfertul patru începe de la scorul de 20-12 pentru Timișoara 89ers. Alex Roi a fost omul sfertului patru, a înscris două touchdown-uri, ultimul dintre ele fiind urmat și de o conversie de două puncte reușită de Bogdan Uodină.

Lotul echipei Reșița Locomotives: Ionuț Albu, Cătălin Cristian Boieriu, Bogdan Călinescu, Dinu Vlad Ciomaga, Alexandru Coșoveanu, Constantin Dănilă, Claudiu Dragoescu, Vasi Ghiorma, Alexandru Gimoiu, Harald Heinrich, Andrei Bogdan Ignat, Ionuț Murgu, Emilian Bogdan Nacu, Iulian Păun, Dan Pădureanu, Silviu Percze, Florian Picu, Andrei Popescu, Miodrag Radovanovic, Adrian Săvoiu, Octavian Săvoiu, Raul Siladi, Sebastian Uță, Cristian Vanea, Ionuț Voinea, Silviu Daniel Voinea, Răzvan Vîlceanu.

Adaugă comentariu