Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 2 martie, de la ora 11, în deplasare, cu CSM Slatina, în etapa a XVII-a a Ligii 2! Echipa reșițeană are un moral excelent, după ce în etapa precedentă a reușit un succes important pe teren propriu contra Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, cu scorul de 3-1!

Etapa trecută, CSM Slatina a pierdut la scor de neprezentare, 0-3, la Hunedoara, dar viitoarea adversară a Reșiței este o echipă care joacă bine acasă. „Ne așteaptă o partidă dificilă. Spun acest lucru, deoarece întâlnim un adversar care este rănit, ca să spun așa. În prima partidă oficială din acest an a pierdut la un scor de neprezentare contra unei echipe care se află pe primele locuri în clasamentul Ligii 2. Este clar că ne va aștepta o partidă grea, pentru că cei de la Slatina vor să demonstreze că rezultatul din etapa trecută a fost doar un accident. Slatina va juca pe teren propriu și din ce am văzut această echipă pierde greu puncte acasă. Totuși, important pentru noi este faptul că avem un moral bun, suntem optimiști că putem face lucruri frumoase, chiar dacă vom juca în deplasare. Ne vom juca șansa și cred că am arătat că suntem o echipă solidă. Vom merge pe aceleași principii de joc și sunt convins că va fi un meci care ne va bucura la finalul lui.”, a declarat Flavius Stoican.

Antrenorul Reșiței a vorbit și despre situația jucătorilor accidentați, iar veștile nu sunt bune pentru un fotbalist important pentru echipă. Mediop s-a accidentat înainte de jocul cu Steaua și a ieșit în cârje de la antrenament. El se va opera în zilele următoare la genunchi și va lipsi mai multe luni de pe teren.

„Legat de fotbaliștii cu probleme medicale aș putea spune că situația este aceeași ca și în etapa trecută, cu o precizare. Mediop se va opera în zilele următoare la genunchi, Erico da Silva are probleme și nu face încă antrenamente cu echipa, el antrenându-se separat, în sala de forță. De asemenea, Damian Isac s-ar putea ca în zilele următoare să înceapă antrenamentele cu echipa. În acest moment este și el incert. La Mediop totul depinde atât de operație, cât și de recuperare. Este cert faptul că va lipsi câteva luni bune de pe teren. Are probleme la menisc și la o parte dintre ligamentele încrucișate!”, a mai spus Stoican.

CSM Reșița ocupă locul 8, cu 23 de puncte, în timp ce Slatina este pe 13, cu 20 de puncte. Echipa lui Stoican este la doar două puncte de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off-ul Ligii 2.

JCS-Ștefan Moraru