Caraş-Severin, Romania

DOGNECEA – Pompierii militari cărășeni au fost chemați să intervină, în aceasta dimineață, în jurul orei 7, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Dognecea!

La fața locului au intervenit forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție si comandă. La locul evenimentului se afla și un echipaj de pompieri din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dognecea. „La sosirea salvatorilor, locuința ardea generalizat, pe o suprafață de aproximativ 80 mp. (…) Din nefericire, o persoană de sex feminin, în vârstă de 87 ani a fost găsită decedată. Intervenția este în dinamică.“, transmite ISU „Semenic“.

Potrivit ISU, incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o sobă defectă sau amplasată necorespunzător față de materiale combustibile.

Poliția Caraș-Severin a transmis că femeia avea 89 de ani și locuia singură, iar cadavrul său carbonizat a fost depus la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. În acest caz a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

JCS-A.M.