Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Progresul Ezeriș va întâlni duminică, 23 mai, de la ora 17:30, pe stadionul din Caransebeș, campioana județului Dolj, Dunărea Calafat, meci contând pentru barajul pentru rămânerea în Liga 3.  În tur cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1!

Așteptăm încrezători meciul. Sperăm să câștigăm și duminică seara să sărbătorim. Facem toate demersurile și toate eforturile pentru accesul pe stadion a celor 25% din potențialii suporteri, conform Ordinului Comun al MTS și Ministerului Sănătății. Invităm lumea la stadion, pe cei care se încadrează în condițiile impuse de autorități. Pentru a evita îmbulzeala și a facilita accesul în stadion, rugăm suporterii să vină între orele 16:00 și 17:25. Accesul va fi interzis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât. Nu este permis accesul în stadion cu mâncare și băutură sau al persoanelor care sunt în stare de ebrietate. De asemenea, rugăm toți suporterii să poarte mască de protecție pe întreaga durată a jocului și să păstreze distanța de 1,5 metri”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.

Pot participa ca spectatori la evenimentele sportive în aer liber persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Pentru o aplicare cât mai eficientă a normelor legale, conducerea ACS Progresul Ezeriș a hotărât, pentru meciul de duminică, să permită accesul a 400 de suporteri, doar pe bază de invitație! Persoanele interesate, care fac dovada vaccinării sau a testului negativ, pot obține o invitație până duminică la ora 15:00! Persoane de contact Cristian Şodâncă și Petru Daniel Udrea”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului.

JCS-Ștefan Moraru