Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Derby-ul cărășean dintre ACS Progresul Ezeriș și AFC Voința Lupac va avea loc sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 15:00, la Caransebeș!

Lupacul stă bine în clasament, este pe locul 4, cu 14 puncte și vine după un succes cu scorul de 4-0 cu Viitorul Pandurii II. Ezerișul nu se află într-o formă foarte bună, are trei înfrângeri la rând, dar are atuul că va evolua acest joc pe teren propriu.

„La fel cum am jucat cu Viitorul Pandurii II trebuie să jucăm și cu Progresul Ezeriș. Am pregătit toată săptămâna acest meci, care este un derby cărășean. Trebuie tratăm atât acest meci, cât și toate care urmează cu aceeași seriozitate. Mergem la Ezeriș să facem un joc solid, ca la final să realizăm ceea ce ne dorim, adică un punct sau trei. Putem profita de forma mai puțin bună a celor de la Ezeriș, dar în principal mă interesează echipa mea. Vreau ca băieții să fie serioși, iar dacă vom obține cele trei puncte, atunci ne putem gândi la un viitor frumos al echipei noastre”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

„Ne așteaptă un alt joc dificil, împotriva unei echipe foarte bune, o echipă care zic eu că va juca alături de CSM Reșița în play-off-ul de promovare. Vom încerca să jucăm un fotbal bun, un fotbal frumos, să fie un spectacol fotbalistic din care cei mai câștigați să fie spectatorii ce vin pe stadion. Este un joc între două echipe din același judet, echipe formate din oameni care în afara terenului sunt prieteni, dar la mijloc este vorba de punctele puse în joc, pe care le vrem și noi și le vor și oaspetii noștri de sâmbătă. Chiar dacă nu trecem printr-o formă deosebită, sunt sigur că ne vom mobiliza și vom continua să jucăm poate mai bine decât am facut-o la Deva 70 de minute”, a spus Cristian Șodâncă, preșdintele Progresului Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru