Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Etapa a XI-a a Ligii a III-a de fotbal, programată vineri, 1 noiembrie a.c., a fost una cu mare ghinion pentru reprezentantele județului Caraș-Severin. Alfel spus, socoteala de-acasă nu s-a potrivit cu cea din teren. În condițiile în care toate trei au evoluat în fața propriilor suporteri.

Cea mai neașteptată înfrângere a suferit-o FC Caransebeș, o formație cu gânduri mărețe la promovare, care ar fi putut să-și completeze zestrea de puncte. Din păcate, elevii antrenorului Alin Artimon au cedat în confruntarea cu Nova Mama Mia Becicherecul Mic, scor 0-2. Apoi, Muncitorul Voința Lupac a pierdut în disputa cu Jiul Rovinari cu 3-5, după ce la pauză tabela de marcaj a arătat 0-4, un scor incredibil, golurile gazdelor fiind reușite de Bobină (2) și Mezin. În fine, A.F.C.M.-Gloria Reșița a pierdut lupta cu F.C. Hunedoara, pe terenul din Lunca Bârzavei, la limită, 0-1 (0-1), oaspeții punctând prin Uibaru încă din minutul 20.

Celelalte rezultate din Seria a IV-a: Pandurii Lignitul Tg. Jiu II – Millenium Giarmata 0-0, Vulturii Lugoj – Știința Turceni 4-2. Echipa F.C. Avrig (Sibiu) a stat fiindcă Minerul Jilț Mătăsari s-a retras din campionat.

Conduc în clasament FC Caransebeș și F.C. Hunedoara, fiecare cu câte 24 de puncte.