Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbalistele junioare I de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița au obținut o remiză sâmbătă, 18 septembrie, scor 29-29 (16-15), în partida cu HC Universitatea FEFS Craiova, în prima etapă a campionatului național!

„Să nu uităm că în acest an competițional joacă la junioare I fete născute în anii 2003 și 2004. La echipa din Craiova au jucat șapte fete născute în anul 2003, iar la noi n-a fost niciuna, toate sunt născute în 2004, 2005 și 2006. Chiar au jucat titulare fetele născute în anii 2005 și 2006. Sunt foarte mulțumită de ele și aș fi fost tot așa chiar dacă acest joc l-am fi pierdut. Au arătat voință mare, s-au dăruit, într-un meci atât de greu. Nu s-a știut până în ultimele secunde cine va câștiga sau dacă va rămâne scorul egal. Atmosfera a fost foarte plăcută, le mulțumesc spectatorilor pentru că au venit să le vadă pe aceste micuțe handbaliste. Le felicit din suflet pe fetele mele și să nu uităm că noi am stat un an și jumătate. Dacă celelalte echipe au fost înscrise în campionat și au disputat meciuri după meciuri, gândiți-vă că la noi a fost primul meci de pe data de 8 martie 2020. Pauza a fost prea lungă și ne-am și pierdut câteva jucătoare. Încă o dată, îmi felicit fetițele care la acest meci au făcut minuni”, a spus profesoara Lucia Moruț.

Într-un alt meci din aceeași serie a competiției de junioare I, fetele de la ACS Băile Herculane, pregătite de profesorul Toma Drăgoiu, au învins clar, pe teren propriu, HC Jimbolia, scor 31-20.

JCS-Ștefan Moraru