Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipele cărășene continuă meciurile din Liga a II-a de fotbal, ediția 2014/2015.

După ce s-au întâlnit în faza a V-a a Cupei României la fotbal, cele două formații din județul Caraș-Severin vor continua meciurile din Liga a II-a. Metalul Reșița și FC Caransebeș au disputat marți un meci epuizant în Cupa României, decis în urma loviturilor de departajare. Scorul de 1-1 s-a menținut și după 90 de minute și după cele două reprize de prelungiri, fiind necesare loviturile de departajare pentru stabilirea calificatei în faza a VI-a, în care vor intra echipele din primul eșalon. Mai inspirați, gugulanii au învins cu 8-7 la lovituri de la 11 metri și vor continua parcursul în Cupa României. După acest meci cu conjudețeana și totodată colega de serie, FC Caransebeș va juca sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 11, tot pe Stadionul Municipal, din Parcul Teiuș, cu Unirea Tărlungeni.

„După meciul greu din Cupă, urmează trei zile în care trebuie să îmi recuperez elevii din punct de vedere fizic şi mental, spune antrenorul echipei caransebeșene, Sorin Bălu. Ne așteaptă un alt meci important, cu Unirea Tărlungeni, și sper să ne continuăm linia pozitivă și să rămânem în primele locuri. Mulțumesc publicului care ne-a susținut și am convingerea că o va face și de acum înainte.“ FC Caransebeș abordează jocul de sâmbătă cu Unirea Tărlungeni de pe poziția a treia a clasamentului, cu patru puncte. Biletul de intrare la meci costă 7 lei.

După ce a fost eliminată din Cupa României la loteria penalty-urilor, Metalul Reșița se concentrează acum pe campionatul ligii secunde. Elevii lui Daniel Oprița se deplasează la acest sfârșit de săptămână la Pitești, pentru meciul cu CS Mioveni, întâlnire programată sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 11, pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin“.

La reșițeni este posibil să reintre atacantul Claudiu Ionescu, autorul primului gol din acest sezon al echipei din Valea Domanului, absent la meciurile cu Șoimii Pâncota, din campionat, și cu FC Caransebeș, în Cupa României. În continuare este incert mijlocașul Octavian Vasile și el absent în cele două partide menționate. Metalul Reșița se prezintă la Pitești din postura de lider al Seriei a II-a, cu șase puncte, la egalitate cu ACS Poli Timișoara, dar cu un golaveraj mai bun.