Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Preşedintele Consiliului Judeţean susţine că, la ora actuală, nu se impune un cântar pe drumurile judeţene, opinia lui Romeo Dunca fiind aceea că „oamenii care muncesc nu trebuie deranjaţi“!

Întrebat de ce nu există un cântar pe drumurile judeţene, preşedintele Consiliului Judeţean a avut un răspuns prompt: „Pentru că activitatea economică a judeţului trebuie să se desfăşoare. Infrastructura este cum este, un cântar mai lipseşte. Să nu fim exageraţi“. Apoi, a evidenţiat, cu o uşoară ironie, că, de exemplu, „ce ar fi ca la Dognecea să punem acum un cântar? Acolo avem un pod vechi pe care trec toate ziua camioanele supraîncărcate ale domnului Rof. Nu putem opri activitatea dlui Rof“.

Revenind la celelalte drumuri judeţene, Romeo Dunca a precizat că activitatea economică este cea mai importantă pentru judeţ. „Trebuie să mergem înainte cu activitatea economică pentru că acesta este cel mai important lucru. Până nu avem drumuri bune, nu avem ce să tot cântărim. Eu vreau să muncim: firmele să aibă activitate economică, noi să facem drumurile astfel încât pe ele să se poată circula cu tonaj mare, apoi ieşim cu cântarul. În opinia mea, oamenii care muncesc nu trebuie deranjaţi“, a mai declarat şeful judeţului.

JCS-Nina Curiţa