Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Juniorii A de la Metalul Reșița și FC Caransebeș se întâlnesc sâmbătă, la Arad.

În acest sezon, echipele de fotbal Juniori A clasate pe locurile 3-6 în seriile preliminare, participă în Cupa Federației. Printre echipele angrenate în competiție se numără și reprezentantele județului Caraș-Severin, FC Caransebeș și Metalul Reșița.

Cele două formații au făcut parte din Seria a 5-a, unde s-au clasat pe locul 5, respectiv 6, urmând să se întâlnească din nou în grupa de la Arad a Cupei Federației. Meciul va avea loc sâmbătă, 16 mai, de la ora 16, pe Stadionul CSS Gloria Arad (Subcetate). În aceeași locație se vor întâlni, de la ora 18, LPS Bihor Oradea și UTA Bătrâna Doamnă.

Câștigătoarele vor disputa finala grupei, duminică, 17 mai, de la ora 16, pe același stadion. Între timp, Juniorii B de la Metalul Reșița, pregătiți de antrenorul Cosmin Buda, au participat la etapa zonală de la Cluj-Napoca (Grupa C), unde au pierdut două meciuri și l-au câștigat pe cel din ultima zi. Reșițenii au cedat cu 1-4 meciul cu CSMS Iași, au pierdut cu 2-4 cu gazdele de la Ardealul Cluj și au învins cu 4-2 pe Gaz Metan Mediaș.

Din această grupă, în semifinale s-a calificat Ardealul Cluj-Napoca. Metalul Reșița a ocupat locul al treilea, cu trei puncte, iar într-un clasament neoficial al fazei zonale, incluzând toate cele patru grupe din țară, formația din Valea Domanului ar fi pe locul 11 în țară la Juniori B.