Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Administraţia locală din Moldova Nouă a decis de curând să adopte măsuri urgente pentru reparaţia capitală a drumului de acces spre o unitate de învăţământ importantă din oraş, mai exact, către Liceul Tehnologic „Clisura Dunării“!

Până în prezent, această suprafaţă se afla într-o stare total necorespunzătoare, stare pe care şi locuitorii oraşului o resimţeau din plin. „Până la momentul actual, suprafața se afla într-o stare avansată de degradare, prezentând gropi în betonul care s-a măcinat, fisuri, crăpături sau chiar dezagregări. Toate aceste defecțiuni favorizau staționarea apei (băltiri) în perioadele ploioase, accentuau degradările din ciclurile de îngheț-dezghet, ceea ce constituia un factor agravant în procesul de deteriorare al carosabilului, motiv pentru care demararea lucrărilor era absolut vitală“, au arătat reprezentanţii Primăriei Moldova Nouă.

Lucrările de reabilitare se vor desfăşura pe aproximativ 800 de metri pătrați, prin realizarea acestei investiţii, administraţia locală preconizând să crească siguranţa şi confortul atât pentru pietoni, cât şi pentru traficul auto. Valoarea totală a investiției este de 116.602,33 lei (TVA inclus), bani asigurați de la bugetul local.

JCS-Nicoleta Moraru