Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cu ocazia aniversării a 35 de ani de către Grădiniţa PP 8 din Reşiţa, aceasta a beneficiat de înnoirea bazei materiale.

Grădiniţa PP 8 din Reşiţa, ajunsă la 35 de ani de la înfiinţare, a intrat în 2012 cu dotări noi. Este vorba despre mobilier modern, tehnică de calcul performantă şi materiale didactice de actualitate, obţinute în urma unei sponsorizări. Grupul CEZ a sponsorizat cumpărarea mai multor dotări necesare desfăşurării în condiţii optime a activităţii de învăţământ preşcolar.

La finalul anului 2011, Grupul CEZ România a răspuns pozitiv nevoilor materiale ale Grădiniţei PP 8 din Reşiţa şi a sponsorizat achiziţia unor dotări menite să optimizeze calitatea procesului de învăţământ preşcolar derulat în cadrul instituţiei. Printre aceste dotări se numără: mobilier preşcolar „Step by Step“ complet, dotări pentru sala de sport, canapele extensibile pentru preşcolari, mobilier pentru bibliotecă, mobilier administrativ, scaune pentru adulţi, aparatură electrocasnică şi echipament IT performant. Investiţia s-a ridicat la aproximativ 10.000 de euro şi reprezintă cel de-al treilea demers de responsabilitate socială pe care compania îl desfăşoară în judeţul Caraş-Severin, din iunie 2011 şi până în prezent, după Festivalul Internaţional «Porţile Poeziei» şi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

La eveniment au participat, alături de reprezentanţi ai grupului, şi cei ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, sponsorilor fiindu-le înmânată o diplomă de onoare din partea grădiniţei beneficiare.

Antoniu Mocanu