Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – În etapa a treia a Diviziei A2 Vest la volei feminin, voleibalistele din Caransebeș au pierdut în deplasare, 1-3, cu CSU Târgu Mureș. Totuși, elevele profesoarei Laura Andrei au reușit să-și treacă în cont primul set din acest sezon, după două înfrângeri la zero cu Cluj și Timișoara!

A fost o luptă strânsă în majoritatea seturilor, însă și de această data lipsa de omogenitate și, uneori, de experiență a caransebeșencelor și-a spus cuvântul. A fost, pe seturi, 25-20, 17-25, 25-16 și 25-21 în favoarea mureșencelor.

CSM Caransebeș: Ioana Drăghina, Alessia Bălăescu, Anda Sîrbu, Roxana Pașalău, Nicoleta Fiat, Nicoleta Arjoc, Roxana Valagiurgi (căpitan), Maria Boska, Andreea Ioniță, Maria Pascal, Maria Țițirigă, Denisa Popa și Mariana Dima. Antrenoare: Laura Andrei

CSM Caransebeș, grație setului câștigat, urcă o poziție în clasament, fiind acum pe 5 în seria de vest a Diviziei A2, cu 0 puncte, dar cu un punctaveraj superior față de echipa din Sighetu Marmației. Etapa viitoare, sâmbătă, 28 octombrie, CSM Caransebeș joacă pe teren propriu cu CSU Oradea, echipa de pe locul 2, o altă pretendentă la promovarea în liga națională.

JCS-R.M.