Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Potrivit liderului PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, atât președintele Orban cât și premierul Câțu și-au dat acordul pentru trecerea lui Andrei Ungur de la Ministerul Dezvoltării la Consiliul Județean Caraș-Severin!

Numirea lui Ungur la Caraș-Severin mai trebuie aprobată oficial în forurile de conducere ale liberalilor de la nivel central. Vela a explicat recent, după alegerile de la PNL Caransebeș, că și șeful județului, Romeo Dunca, este nerăbdător să lucreze cu Andrei Ungur în echipa de la consiliul județean.

„Cred că Andrei Ungur, alături de Marius Isac, va avea un cuvânt important de spus în administrația județului Caraș-Severin. E un pas înainte, îi mulțumesc lui Andrei că a acceptat și solicitarea mea, și cea a președintelui Dunca, să vină de la București la Consiliul Județean. Caraș-Severinul are mai mult de câștigat cu Andrei Ungur administrator public decât secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Pașii sunt făcuți, am discutat și cu premierul, și cu președintele PNL, mai trebuie făcută procedura statutară de a se decide în mod oficial în Biroul Politic Național. Deci, există acceptul premierului și al președintelui de partid, trebuie doar cvorum la ședința BPN. De altfel, Biroul Politic Județean a și decis cine îl va înlocui pe dl Andrei Ungur la minister (Daniel Surdu – n.r.), toți colegii au votat, CV-ul este acceptat. Nu în ultimul rând, domnul Dunca este foarte nerăbdător să vină Andrei și să intre în echipă ca să facă treabă la Consiliul Județean. Toate lucrurile merg spre această activitate pe care Andrei o va îndeplini cu brio, sunt sigur că va face acest lucru, pentru că inclusiv cât am fost ministru, am primit foarte multe laude de la toți miniștrii cu privire la activitatea secretarului de stat din Caraș-Severin de la Ministerul Dezvoltării”, a precizat Marcel Vela.

Andrei Ungur ar urma să preia postul ocupat până la începutul lunii iunie de Tinu Vidaicu, cel care a demisionat din funcție după ce a intrat în mai multe clinciuri cu unii liberali din Consiliul Județean Caraș-Severin.

JCS-N.C.