Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Munca prestată de antrenorii de la Mundo începe să dea roade! Drept urmare, tânărul Denis Macovei a fost selectat să participe în vară la o acțiune a Federației Române de Fotbal!

În perioada 30 iulie – 4 august, Federația Română de Fotbal va organiza la Centrul Național de Fotbal Buftea, etapa finală Turneul Speranțelor, adresată copiilor născuți în anul 2009. La această etapă finală va participa și tânărul component al echipei U17 de la Mundo Reșița, Denis Macovei.

„La U15 au fost făcute două selecții zonale anul trecut în toamnă. Prima selecție s-a desfășurat la Arad, când s-a făcut o selecționată de U15 Caraș-Severin cu Arad, iar la câteva zile distanță această echipă a jucat cu formația similară a județului Timiș cu Hunedoara. Din cele patru județe au fost selectați câțiva copii pentru selecția finală, ce va fi la București. Scopul acestor acțiuni ale Federației este formarea naționalei României de U15, copii născuți în anul 2009. Spre bucuria noastră, Denis Macovei va participa la această selecție a Federației. El evoluează pe postul de mijlocaș și a fost descoperit de către Ciprian Macovei, la filiala Oravița a clubului Mundo. Fotbalul l-a început la vârsta de 6 ani la CSO Oravița, apoi la filiala noastră din acest oraș, iar de anul trecut s-a mutat la Reșița și a evoluat la Mundo U15. În opinia noastră, în momentul de față este cel mai de perspectivă fotbalist pe care-l avem, este serios și talentat. Are toate calitățile să ajungă fotbalist mare, dar depinde doar de el. S-au interesat mai multe cluburi de el, printre care Poli Timișoara și UTA Arad, dar deocamdată a rămas la noi.’’, ne-a declarat Nicu Belcea, managerul administrativ de la Mundo.

JCS-Ștefan Moraru