CSM Reșița U19 a ratat calificarea la turneul final - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița U19 a fost eliminată marți, 10 mai, din faza a doua eliminatorie a Campionatul Național, după ce a pierdut, scor 2-5, partida cu ACS Unirea Bascov!

Chiar dacă au fost eliminați, juniorii lui Leo Doană au reușit să încheie acest sezon în primele opt echipe de U19 din țară, lucru care nu poate fi decât îmbucurător pentru viitorul echipei mari. Președintele Cristi Bobar a precizat faptul că își dorește ca măcar 3-4 tineri fotbaliști de la U19 să facă pasul din sezonul viitor la echipa de seniori, pregătită de Dan Alexa.

Ambele goluri are Reșiței au fost marcate de către Alexandru Negru.

„Chiar dacă am pierdut, pot spune că rezultatul este unul mincinos. Până în minutul 70, jucătorii lui Leo Doană au arătat foarte bine, apoi din cauza unor greșeli personale s-au luat niște goluri. Consider că am făcut o primă repriză foarte bună. Unirea Bascov este o echipă care are în componență 6-7 jucători care evoluează în Liga 3, în play-off. Această formație are ca și obiectiv doar creșterea juniorilor. Personal, ca și președinte de club, sunt mulțumit de cum au arătat juniorii noștri până în minutul 70 și trebuie să ținem cont că sunt și cu un an mai mici. Este bine că am ajuns în primele opt echipe ale Campionatului Național și am ajuns în primele opt formații din țară și în Cupa României. La anul cu siguranță că vom fi mai buni, vom munci mai mult, iar scopul este să identificăm câțiva jucători pentru echipa mare. Regulamentul ne obligă să avem juniori și ne dorim ca 3-4 tineri să provină de la echipa noastră de U19. Repet, consider că acest rezultat este nedrept și cred că meritam mai mult. Sunt mulțumit de faptul că s-a ajuns să se vorbească din nou de centrul de copii și juniori. Cred că de acum începem să ne punem pe picioare și vom arăta de la an la an tot mai bine. Le-am spus jucătorilor să țină capul sus. Este bine că au prins experiență”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru