Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida dintre CSM Slatina și CSM Reșița de sâmbătă, 2 martie, s-a încheiat cu scorul de 0-0, deși trupa lui Stoican a avut aproape jumătate de oră doi oameni în plus!

A fost o partidă echilibrată, cu ocazii puține de ambele părți, iar Reșița nu a prins deloc o zi inspirată în fața porții. Echipa din Valea Domanului a avut superioritate numerică pe teren în repriza a doua, după ce Mitran a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 62, iar Mondragon a fost eliminat direct în minutul 66, după un gest nesportiv. Flavius Stoican a aruncat în luptă tot ce a avut mai bun pe partea ofensivă, pe Chera, Negru, Napoleone și Rus, dar lipsa de inspirație a echipei în atac a făcut ca scorul final să rămână 0-0. La acest joc, pe un stadion aproape gol, singura galerie prezentă fost cea a Reșiței. Gruparea reșițeană a fost încurajată de câțiva zeci de suporteri ai Guardiei Ultra.

„Noi ne-am dorit să aducem victoria, dar trebuie să fiu realist. Am întâlnit o echipă bine așezată în teren și de aceea aș dori să-l felicit pe antrenorul Daniel Oprescu. A fost un meci încrâncenat, fără prea multe ocazii de gol și până la urmă s-a terminat la egalitate. Am obținut un punct pe care-l punem în clasament și asta este realitatea. Cred că este un rezultat echitabil. S-a văzut faptul că nu am reușit să marcăm, chiar dacă echipa adversă a jucat în inferioritate numerică. La un moment dat am avut doi oameni în plus pe teren, dar echipa adversă a stat foarte bine în teren, greu am desfăcut-o, iar atunci când am reșit acest lucru, am avut neșansa să nu marcăm. Îmi vine în minte ocazia lui Drăghiceanu din final, după ce am reușit să pătrundem în careu. Cred că puteam să obținem mult mai mult. Noi vom lua fiecare meci în parte de acum înainte și orice punct este important pentru noi. De asemenea, atâta timp cât mai avem șanse la play-off, vom încerca să ajungem acolo. Totuși, trebuie să menționez faptul că obiectivul este menținerea în Liga 2 și vrem să ne consolidăm această poziție.”, a spus antrenorul Flavius Stoican.

CSM Reșița: I. Rus – Gomboș, Dudea (cpt.), Andr. Burlacu, Drăghiceanu, Fota, Rimovecz, Elton da Silva, Dolghi, D. Fărăgău, Lascu. Rezerve: Mereu – Cega, Bărboianu, Chera, Fr. Cristea, Al. Negru, Cip. Rus, Napoleone, Doană. Antrenor: Flavius Stoican.

CSM Slatina: Velcu, I. Mitran, A. Stan, Mondragon, C. Toma, D. Toma, I. Năstăsie, Ciocâlteu (Riza 68′), Doman (cpt.) (Donca 68′), R. Popa, Val. Alexandru (Sălcianu 68′). Rezerve: Micu – Sil. Matei, C. Radu, D. Dragu, Kayondo, Leață. Antrenor: Daniel Oprescu.

Reșița este deocamdată pe locul 9, la 4 puncte de ultimul loc care duce în play-off, însă mai poate fi depășită în clasament de Steaua sau Viitorul Târgu Jiu, care se întâlnesc marți în meci direct. În etapa a XVIII-a, CSM Reșița va juca pe data de 9 martie, acasă, cu Gloria Buzău, echipa de pe locul 4.

JCS-Ștefan Moraru