CSM Reșița începe noul sezon de Liga Zimbrilor cu un eșec - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În miniturneul de la Sfântu Gheorghe, rosso-nerii au pierdut prima partidă, 15-22, în fața CSM-ului din Focșani!

A fost un duel al antrenorilor sârbi, Bojan Butulija (CSM Reșița) contra Dalibor Cutura (CSM Focșani), câștigat la pas de cel din urmă, asta și în condițiile în care Butulija nu s-a putut baza pe șapte jucători, inclusiv pe cei patru străini transferați înainte de începerea noului sezon. La pauză a fost 10-7 pentru handbaliștii din Focșani, care și-au mărit avantajul până la final, 22-15. Principalul marcator al Reșiței a fost Alexandru Vulpe cu 5 goluri. Au mai punctat pentru CSM: Lucian Ignat – 3 goluri. Marius Bahan şi Răzvan Mledenciu – 2 goluri, Alexander Starchenko, Raul Bote şi Dusan Trifkovic – 1 gol.

„Sincer să vă spun, noi știam că o să avem viață grea pentru că ne lipsesc șapte jucători de bază. Din păcate, toate cele trei etape vom juca fără cei șapte jucători. Prima repriză a fost bună, în a doua am făcut niște greșeli tehnice mai multe decât trebuia și acolo s-a făcut diferența, iar Focșani a folosit asta foarte bine, au fost astăzi mai buni și îi felicit. Nu punem armele jos, o să încercăm să dăm totul din noi, să câștigăm cel puțin un meci, așa sper, în condițiile în care suntem. Dacă nu, cât mai mult să ne îmbunătățim jocul”, a spus Butulija după partidă.

Noul portar al Reșiței, Răzvan Szopka, speră că în partida de mâine, cu CSM București, echipa să se prezinte mai bine: „Sperăm să ne remontăm, mâine vom juca cu CSM București, o echipă cel puțin la fel de bună ca Focșani, vom vedea ce va fi! Astăzi s-a văzut lipsa de experiență, din păcate am avut neșansa de a putea folosi cei patru străini și cred că asta s-a văzut, lipsa de experiență”.

Partida de mâine, cu CSM București, contând pentru cea de-a doua etapă a Ligii Zimbrilor, va începe la ora 19.30.