Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 11, acasă, cu CSM Alexandria, în etapa a XIV-a a Ligii 2!  Rosso-nerii vin după două succese la rând, iar antrenorul Flavius Stoican vrea ca echipa să continue seria rezultatelor pozitive!

Antrenorul a scos în evidență impactul pozitiv pe care-l are în echipă căpitanul Alin Dudea, care dă siguranță defensivei, dar a precizat și faptul că noii jucători, Denis Fărăgău și Damian Isac, au adus plus valoare formației reșițene. La meciul cu Alexandria ar putea să revină pe teren și jucătorii care au fost accidentați, este vorba despre Nicușor Fota și experimentatul Ștefan Bărboianu.

„Va fi un meci greu și cred că este și cel mai important meci al nostru. Spun asta deoarece venim după două meciuri foarte bune, două victorii cu goluri multe, și trebuie să ne continuăm acest parcurs pozitiv. Trebuie să fim conștienți de faptul că adversarul nu trebuie desconsiderat, chiar dacă Alexandria trece printr-o perioadă nu foarte bună. Nu vreau să picăm în capcana faptului că noi suntem dinainte câștigători și știm cu toții că ne va aștepta un meci greu. Trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putință să câștigăm. Avem un entuziasm bun, avem un moral ridicat, din punct de vedere sportiv suntem pe un drum bun și nu-aș vrea să ne mulțumim doar cu atât. Mă bucur de faptul că de când a revenit Alin Dudea se vede o îmbunătățire în jocul nostru și cred că suntem o echipă care poate câștiga cu oricine. Odată cu revenirea acestui fotbalist în primul 11 se vede o liniște în jocul echipei, dă încredere și echilibru. La fel de adevărat este și faptul că Denis Fărăgău și Damian Isac sunt doi jucători pe care nu ne-am putut baza de la începutul campionatului, dar odată cu venirea lor și-au și câștigat locul în ecihpă. Se vede acest lucru în ultimele rezultate. Mai mult decât atât, revenirea lui Nicușor Fota este un plus pentru noi și sper ca la meciul cu Alexandria să revină pe teren și Ștefan Bărboianu, care la fel este un jucător important pentru echipă. Cred că avem toate atuurile să ne dorim victoria, și din punct de vedere al mentalului, trebuie să fim conștienți că nu va fi ușor acest meci.”, a declarat Flavius Stoican, antrenorul CSM Reșița.

Echipa din Valea Domanului ocupă locul 13, cu 16 puncte, iar CSM Alexandria este penultima, cu 8 puncte. În cazul unui succes sâmbătă, echipa antrenată de Stoican are șansa să urce mai multe poziții în clasament, deoarece CSM Slatina, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Chindia Târgoviște au fiecare 17 puncte.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea