Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 11 martie, de la ora 15, cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, în etapa a XVI-a a Ligii 3, Seria a VIII-a!

Rosso-nerii vin după o perioadă de pregătire, dar ultimul amical cu Hunedoara a lăsat urmări în lot, câțiva fotbaliști acuzând probleme medicale. Reșița este pe primul loc cu 33 de puncte, iar Ghiroda este pe 3, cu 30 de puncte în cont.

„S-a întâmplat fix ceea ce nu-mi doream, adică să avem probleme la nivelul lotului. Totuși, sper ca atunci când va începe jocul să-și revină cel puțin jumătate din cei accidentați. Voi apela la cei care vor fi sănătoși și sunt convins că se vor ridica la nivelul celor care vor trebui înlocuiți. În acest moment clasamentul spune cu cine ne vom bate, adică Lipova, Ghiroda și Chișineu Criș. Ar mai putea apărea surprize, pentru că șanse mai sunt!”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

Până la meciul de sâmbătă, rosso-nerii și-au făcut timp ieri, de 8 martie, alături de handbaliști, și au oferit flori doamnelor și domnișoarelor!

„De 8 Martie, clubul CSM Reşiţa a urat <<La mulţi ani>> tuturor femeilor, şi în special mămicilor. Am încercat şi noi să le facem o primăvară frumoasă. Am ieşit cu secţia de fotbal şi cea de handbal pentru a împărţi flori doamnelor şi domnişoarelor în centrul oraşului!”, a declarat Cristi Bobar, directorul CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO:Sorin Mihancea