Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Formația pregătită de Călin Cheregi va juca vineri, 21 aprilie, de la ora 17, în deplasare, cu CS Crișul Chișineu Criș, în etapa a IV-a a play-off-ului Seriei a VIII-a! CSM Reșița vine după înfrângerea la limită de la Ghiroda, în timp ce Crișul a încurcat-o pe Lipova (scor 1-1)!

Dacă Reșița are 48 de puncte, se pare că lupta pentru locul secund în play-off se va da între Lipova (43) și Ghiroda și Giarmata Vii (42).

„Ne așteaptă un meci foarte important, exact ca și toate celelalte de până acum. Este clar că țintim cu orice preț victoria și sper ca după acest duș rece de la Ghiroda să fim toți conectați la ceea ce se întâmplă. Crișul este un adversar care poate să pună probleme oricăror echipe, drept dovadă ultimul rezultat pe care l-a produs la Lipova. Sunt convins că cei de la Crișul își vor dori foarte mult să obțină punct sau puncte din întâlnirea cu noi. Totul depinde numai de noi și suntem conștienți de importanța jocului. În acest moment fiecare dintre jucători știe ce are de făcut, la fel și noi antrenorii. Exact unde am conștientizat în meciul trecut unde am greșit. Dacă a fost benefic sau nu acest duș rece de la Ghiroda vom afla abia la meciul viitor, din această etapă. Am văzut modul și seriozitatea cum s-au pregătit băieții în săptămâna de dinaintea acestui meci și cred au înțeles unde s-a greșit și ce trebuie să facă. Am conștientizat cu toții importanța jocurilor pe care le-am disputat până acum. În momentul de față avem câteva probleme de lot. Mensah este accidentat, Drăghiceanu la fel. După cum se știe am fost forțat la Ghiroda să fac o înlocuire în prima repriză, iar Popescu se antrenează la jumătate din capacitatea lui. Aceștia sunt trei jucători importanți pentru noi. Probabil, pe Popescu îl voi putea folosi, dar la Mensah și la Drăghiceanu șansele sunt destul de mici să evolueze!”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

JCS-Ștefan Moraru