Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 29 iulie, de la ora 11, pe teren propriu, cu Avântul Periam, ultimul joc de pregătire din acest pre-sezon! Prima etapă din Liga 2 este programată pe data de 5 august, când Reșița va juca acasă, tot de la ora 11, cu AFC Unirea Slobozia!

„În proporție de 95% lotul este definitivat pentru noul sezon al Ligii 2. Urmează ca după meciul de sâmbătă cu Periam să luăm o decizie privind lotul de jucători cu care vom aborda meciul cu Unirea Slobozia. În acest moment cred că există un echilibru în toate compartimentele și dacă vom mai găsi vreun jucător care să echilibreze zona de la mijlocul terenului, probabil că vom încerca să-l aducem. Am avut un cantonament reușit, benefic pentru etapele care vor fi în campionat. Concluziile finale sunt unele pozitive și ne dau speranțe că ceea ce am lucrat s-a făcut bine. Am arătat bine în toate jocurile amicale, dar cel mai important este să prestăm un joc consistent în prima etapă din Liga 2 și să obținem un rezultat pozitiv.”, a declarat Călin Cheregi.

Antrenorul rosso-nerilor a făcut o scurtă analiză a adversarului pe care Reșița îl va întâlni în prima etapă din Liga 2, programată pe data de 5 august, în Valea Domanului.

„Referitor la prima etapă, noi suntem conștienți că ne așteaptă un joc foarte greu, împotriva unei echipe bune, care și-a impus ca și obiectiv clasarea pe unul dintre primele șase locuri. Slobozia are în componență jucători buni, a avut o campanie interesantă de transferuri și are un antrenor care cu siguranță că-și va lăsa amprenta pe jocul acestei formații. Suntem încrezători și avem tot dreptul să sperăm că vom începe campionatul cu bine, adică cu o victorie. Toți fotbaliștii din lotul actual sunt apți, nu avem probleme medicale. Mensah, cel care s-a accidentat în sezonul trecut, se află în străinătate la recuperare!”, a mai spus Călin Cheregi.

JCS-Ștefan Moraru