Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Chiar dacă în Reșița sunt multe proiecte importante de finalizat în 2024, primarul Ioan Popa l-a asigurat pe Cristi Bobar, directorul CSM Reșița, de tot sprijinul de care va avea nevoie echipa!

În continuare, clubul din Valea Domanului așteaptă să vină lângă echipă și alți sponsori, atât din oraș, cât și din județ, având în vedere cheltuielile destul de mari care sunt necesare pentru participarea în Liga 2.

„Am avut o discuție cu primarul Ioan Popa pe tema bugetului echipei și tocmai de aceea le mulțumesc și sponsorilor pe care-i avem. Primarul ne-a asigurat că vom merge înainte și vom avea tot sprijinul de care vom avea nevoie. Grila noastră salarială nu este una foarte mare comparativ cu alte echipe din Liga 2. Am demarat toate demersurile pentru a face asociația și sper să atragem și alți sponsori din oraș sau din județ. Ni s-au alăturat și sponsori care ne dau mâncarea, deci ne bucurăm de fiecare sprijin primit, nu doar de bani. 2024 va fi un an greu, dar am făcut deja economii la buget. Au plecat șapte jucători și au venit doi, deplasările lungi le făceam cu două zile înainte de meci, acum le facem doar cu o zi înainte. Încercăm să ținem cât de mult se poate de bani și să fim cu salariile la zi față de jucători, deoarece așa ne câștigăm încrederea!”, a declarat Cristi Bobar, directorul CSM Reșița.

Mai sunt trei etape din prima parte a campionatului, în care CSM Reșița va mai întâlni CSM Slatina (în deplasare), Gloria Buzău (acasă) și FC Argeș (în deplasare). După aceste meciuri, în funcție de rezultatele pe care echipa le va întregistra, va juca fie în play-off, fie în play-out. Momentan, Reșița se află în jumătatea superioară a clasamentului și este la două puncte de play-off.

JCS-Ștefan Moraru