Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Voleibalistele din Caransebeș au cedat tot în trei seturi, la fel ca în prima etapă, de data aceasta însă după un joc mai bun decât cel cu Clujul!

În sala CSȘ, caransebeșencele au avut cel puțin două seturi în mână, după ce au condus și cu patru-cinci puncte diferență până pe final. Experiența mai mare a timișorencelor, lipsa de omogenitate vizibilă la elevele profesoarei Laura Andrei și poate mai multă inspirație la schimbări au făcut ca de fiecare dată Poli să revină pe finalurile de set și să se impună. A fost 3-0 (25-22,25-20,25-23) pentru o echipă nu departe de nivelul caransebeșencelor, poate și de aceea supărarea în tabăra gazdelor fiind destul de mare după meci, acestea simțind că puteau scoate mai mult din meciul cu Poli.

CSM Caransebeș: Ioana Drăghina, Alessia Bălăescu, Anda Sîrbu, Roxana Pașalău, Nicoleta Fiat, Nicoleta Arjoc, Roxana Valagiurgi (căpitan), Maria Boska, Andreea Ioniță, Maria Pascal, Maria Țițirigă, Denisa Popa și Mariana Dima. Antrenoare: Laura ndrei

Caransebeșencele, revenite după 9 ani în competiție, se află pe ultima poziție în Divizia A2 Vest, fără niciun punct în clasament, iar etapa viitoare, sâmbătă, 21 octombrie, joacă în deplasare la Medicina Târgu Mureș, echipa a doua a prim-divizionarei cu același nume.

JCS-R.M.