CS Caras-Severin merita o remiza - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sala Sporturilor a Liceului cu Program Sportiv Suceava a găzduit, duminică, 26 februarie a.c., partida dintre Universitatea Bucovina şi CS Caraş-Severin, confruntare ce a contat din runda a XVII-a a Ligii Naţionale masculine.

Aşa cum se anticipa, a fost un meci echilibrat, pe care elevii antrenorilor Aihan Omer şi Gligore Czari l-au dominat permanent, conducând pe tabela de marcaj încă din primele minute. Iar diferenţa a fost, în mai multe rânduri, şi de trei goluri: 2-0 (min. 4); 5-2 (min. 8); 8-5 (min. 11); 14-11 (min. 22). Dar, finalul reprizei întâi, cum avea să fie şi cel al întâlnirii, din păcate, a aparţinut sucevenilor, care au reuşit să intre la vestiare cu 16-16.

La reluare, jocul a avut aceeaşi desfăşurare, gazdele încercând să se menţină în „coasta“ vizitatorilor, aşteptând parcă să dea lovitura de… graţie. C.S. Caraş-Severin nu s-a putut detaşa la mai mult de trei goluri, nici după pauză: 21-19 (min. 46); 23-20 (min. 48); 24-21 (min. 50); 25-23 (min. 53).

Ultimele cinci minute aveau să fie dramatice. Deşi portarul Cristian Ionescu a avut mai multe intervenţii salutare, sucevenii au restabilit egalitatea la 25-25, şi au încheiat tabela de marcaj la 27-26. De remarcat faptul că, în minutul 56, exasperat de deciziile arbitrilor, prof. Aihan Omer şi-a retras echipa de pe teren, în semn de protest, dar aceasta a revenit în joc. Tehnicianul reşiţean a primit însă cartonaşul roşu, fiind nevoit să urmărească disputa din tribună.

„A fost un meci greu, pe care l-am controlat tot timpul, dar l-am pierdut din mână în ultimele minute, a precizat prof. Aihan Omer. Nu aveam voie să-l pierdem. Nu ne-am concentrat foarte bine şi gazdele ne-au taxat, cum se zice“.

CS Caraş-Severin: Ionescu, Antonaru – Tucanu, Părăianu, Rohozneanu, Pârvan, Marta, Cuciula, Petrea, Vaidasigan, Ciubotariu, Grozăvescu, Popovici, Grigoraş, Roland Czari, Negru.