CS Caras-Severin, derby la Pandurii Tg. Jiu - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – CS Caraş-Severin va evolua sâmbătă, 28 aprilie, la Tg. Jiu, în compania formaţiei locale Pandurii Lignitul Energia Tg. Jiu.

Partida contează din etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale, programată duminică, 29 aprilie. Având în vedere colaborarea dintre cele două grupări, stând mărturie întâlnirile amicale de pregătire, la bază fiind şi distanţa relativ scurtă, dar şi rivalitatea care se menţine, se anunţă o dispută acerbă pentru punctele puse în joc.

Ceea ce înseamnă şi dorinţa celor două părţi de a-şi consolida poziţiile fruntaşe din clasament. Mai ales că ambele combatante au conoscut gustul victoriei în etapa precedentă, gorjenii întorcându-se cu două puncte de la Steaua Bucureşti, în timp ce elevii antrenorilor Aihan Omer şi Gligore Czari şi-au materializat avantajul terenului, în confruntarea cu CSM Ploieşti.

„Ne aşteaptă, în continuare, jocurile grele, atât acasă cât şi în deplasare. Vine Steaua Bucureşti, apoi Universitatea Transilvania Cluj-Napoca. Ne ducem la Potaissa Turda. Însă, conform obiceiului, prefer să vorbesc de meciul care urmează. Pandurii Tg. Jiu este o echipă viguroasă, care practică un handbal de forţă. Dar, noi îl vom aborda cu multă încredere. Chiar dacă lotul pe care îl avem nu ne permite prea multe schimbări. În plus nu vom mai putea conta pe Rică Pârâianu până la finele campionatului, şi lipsa lui din teren se simte. Avem mulţi jucători tineri şi trebuie să acceptăm riscul tinereţii, să le dăm credit, să-i încurajăm, să-i susţinem. În speranţa că vor creşte, de la meci la meci. Astfel încât în ediţia viitoare să putem conta mult mai mult pe ei. Dar, nu excludem şi strategia de noi achiziţii, pentru sezonul următor, dar aceasta se va finaliza prin negocieri, la final de campionat“.

Lotul echipei CS Caraş-Severin va pleca sâmbătă, 28 aprilie, în jurul prânzului, spre Tg. Jiu, meciul fiind programat de la ora 18.