Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Deşi nu a reuşit să profite de eşecul echipei Universitatea Bucovina Suceava, suferit la Ştiinţa Municipal Bacău (24-28), CS Caraş-Severin rămâne în cursa pentru poziţia a III-a a clasamentului Ligii Naţionale de handbal, ediţia 2011/2012.

Reamintim, miercuri, 18 aprilie a.c., într-o partidă restantă din etapa a XIV-a, elevii antrenorilor Aihan Omer şi Gligore Czari au cedat la CSM Bucureşti, scor 22-26, localnicii fiind în mare criză de puncte. Iar după succesul obţinut au urcat pe locul zece.

Aşadar, duminică, 22 aprilie, de la ora 11, CS Caraş-Severin va evolua în Sala Polivalentă din Reşiţa, în compania formaţiei CSM Ploieşti, o altă grupare situată în subsolul ierarhiei, care face eforturi serioase să evite retrogradare. Dar, chiar dacă resimt o anumită oboseală, handbaliştii gazdă rămân favoriţii partidei. Mai ales că vor fi susţinuţi, cu siguranţă, de publicul spectator, aşteptat ca de fiecare dată în număr cât mai mare.

„Din păcate n-am reuşit să obţinem la Bucureşti mult dorita victorie, a precizat prof. Aihan Omer. Însă vrem să ne revanşăm faţă de suporterii noştri, pe care îi aşteptăm să fie alături de noi, faţă de toţi cei care ne susţin şi să obţinem cele două puncte la finalul meciului cu CSM Ploieşti. Vom trata jocul cu maximă seriozitate, şi băieţii sunt conştienţi de acest lucru, pentru a evita orice surpriză“.

Să mai spunem că, aşa cum am reţinut din discuţiile cu Dorinel Gurbină, directorul sportiv al clubului, biletele de intrare pentru partida CS Caraş-SeverinCSM Ploieşti se vor pune în vânzare duminică, 22 aprilie, cu începere de la ora 9, la Sala Polivalentă din municipiul Reşiţa.

Adaugă comentariu