Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Toți copiii și juniorii de la CSM Reșița și de la CSȘ Reșița și-au întrerupt activitatea din cauza COVID-19. De asemenea, s-a sistat activitatea și la Complexul Municipal de Sport și Sănătate „Prof. Ioan Schuster”!

„Am hotărât să suspendăm activitatea la nivel de copii și juniori la CSM și CSȘ Reșița, în toate secțiile: fotbal, handbal, lupte, judo, karate. Ar fi irațional să fie suspendate cursurile la școală și după-amiaza copiii să se întâlnească în grupuri mari la activități sportive. Riscul de contaminare este mult mai mare decât la cursurile școlare. Am hotărât și întreruperea activității Bazinului Olimpic, din aceleași raționamente. Pe perioada în care sunt suspendate cursurile școlare vom întrerupe și noi activitățile în aceste zone de care vă spuneam”, a spus Ioan Popa, primarul Reșiței.

„Într-adevăr, conform hotărârii Guvernului, începând din data de 11 martie și până pe 22 martie, cu posibilitatea de prelungire, se suspendă toate orele de antrenament și toate competițiile. Am primit și înștiințare de la Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, prin care ne-a solicitat să afișăm acest anunț foarte important în toate sălile de antrenament. În această perioadă trebuia să aibă loc o competiție de lupte la Odorheiul Secuiesc, iar Regionalele de înot de la Oradea au fost amânate. Noi am primit înștiințare și din partea federațiilor că se suspendă toate activitățiile sportive. Federația Română de Atletism și-a suspendat activitatea până pe data de 30 martie, iar toate celelalte federații nu mai organizează niciun concurs cel puțin până pe data de 22 martie, a declarat Marius Crețeanu, directorul Clubului Sportiv Școlar Reșița.

JCS-Ștefan Moraru