Contorul locurilor de munca se apropie de o suta - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Bursa generală a locurilor de muncă începe să-şi contureze ofertele pentru ziua de 27 aprilie.Aşa cum aţi mai putut citi în JCS, AJOFM Caraş-Severin se pregăteşte de organizarea evenimentului ocupaţional al anului: Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment ce va debuta în 27 aprilie, la ora 9.00, sub cupola Casei de Cultură „Corneliu Diaconovici“ a Sindicatelor reşiţene.

Până în prezent, 15 firme din 65 contactate au confirmat participarea la bursă, oferta lor cuprinzând 83 de locuri de muncă vacante, două dintre acestea fiind pentru persoanele cu studii superioare, după cum ne-a informat Carla Goagă, purtătorul de cuvânt al AJOFM. Lista posturilor strânse deja pentru eveniment cuprinde locuri de confecţioner de îmbrăcăminte, ospătar, bucătar, lăcătuş-mecanic, sudor, vânzător, asistent relaţii publice şi comunicare, strungar şi gestionar depozit, iar pentru cei cu studii superioare – consilier juridic şi inginer topograf.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă şi să ofere o şansă persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel. 0255/212380) sau la sediile punctelor de lucru din judeţ. Participarea la bursă este gratuită.

Antoniu Mocanu