Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Subliniază primarul Ioan Popa, vorbind despre o schimbare în bine, în sensul că, după lucrările din ultimii ani, străzile reședinței județului nu mai sunt sub ape de la un capăt la altul în zilele ploioase!

Ploile din ultimele zile l-au determinat pe primarul Reșiței să îndemne lumea să remarce faptul că, în oraș, străzile nu mai sunt pline de apă de la un capăt la altul, după o serie de lucrări de modernizare. Acum, edilul ne arată partea de canalizare din zona Centrului Civic, publicând și un filmuleț despre felul în care arăta până mai ieri și despre felul cum arată în modernizări.

„Rețeaua de canalizare din zona Centrului Civic totalizează 522 metri liniari de conducte. Acestea se află într-o stare deplorabilă, în unele porțiuni fiind colmatate în proporție de 80%, preciza primarul Ioan Popa. Pentru a putea remedia aceste deficiențe, folosim cele mai noi tehnologii, identificarea problemelor cu ajutorul unor roboți CCTV și decolmatarea cu apă sub presiune. Procesul include și reparația pereților prin cămășuirea acestora cu un tub flexibil, impregnat cu rășini speciale (epoxidice). Ploile din aceste zile ne aduc aminte cât de importante sunt astfel de lucrări. După ce în anii trecuți au existat în oraș multe zone inundate, astăzi nu mai avem astfel de probleme pentru că, pe parcursul ultimilor ani, am intervenit în zonele sensibile. Mai sunt multe de făcut, însă deja se observă o schimbare în bine. Continuăm să reparăm orașul, împreună!“.

JCS-Antoniu Mocanu

REABILITARE CANALIZARE CENTRUL CIVIC

Rețeaua de canalizare din zona Centrului Civic totalizează 522 metri liniari de conducte. Acestea se află într-o stare deplorabilă, în unele porțiuni fiind colmatate în proporție de 80%. Pentru a putea remedia aceste deficiențe, folosim cele mai noi tehnologii, identificarea problemelor cu ajutorul roboților CCTV și decolmatarea cu apă sub presiune. Procesul include și reparația pereților prin cămășuirea acestora cu un tub flexibil, impregnat cu rășini speciale (epoxidice). Ploile din aceste zile ne aduc aminte cât de importante sunt astfel de lucrări. După ce în anii trecuți au existat în oraș multe zone inundate, astăzi nu mai avem astfel de probleme pentru că, pe parcursul ultimilor ani, am intervenit în zonele sensibile. Mai sunt multe de făcut, însă deja se observă o schimbare în bine. Continuăm să reparăm orașul, împreună!#DeschideReșița #modernizare #CentrulCivic

Posted by Ioan Popa on Friday, June 19, 2020