Continuă modernizările pe DJ 608, de la Plugova la Rusca - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Administrația județului informează că încheierea lucrărilor este estimată undeva la mijlocul anului viitor!

Zilele acestea, continuă lucrările de modernizare a DJ 608 Plugova (DN 6) Globurău – Costiș – Borugi – Cornereva – Obița – Rusca (DN6).

„Tronsonul de drum supus modernizării este cuprins între km 0+000 și km 41+371, pe teritoriul comunelor Mehadia, Cornereva și Teregova, în intravilanul și extravilanul localităților Plugova, Globurău, Borugi, Cornereva, Costiș, Obița, Rusca și Teregova, informează Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean, într-o postare pe o rețea de socializare. În această perioadă au început lucrările de așternere mixtură asfaltică pentru finalizarea sectorului Rusca – DN6, urmând ca apoi să înceapă lucrările de asfaltare pe sectorul Plugova – Cornereva. În paralel, continuă lucrările premergătoare așternerii, respectiv infrastructură rutieră, poduri, podețe, ziduri de sprijin și dispozitive de colectare și scurgere a apelor pluviale“.

Potrivit oficialului, termenul la care se estimează finalizarea acestei investiții este mijlocul anului 2023. „Mai vorbim peste un an cu cei care azi încă mai cred că în județul nostru lucrurile nu se vor schimba în bine“, a încheiat Romeo Dunca.

JCS-A.M.