Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Începând de acum, faptele bune ale echipei de la Acasă în Banat vor fi susţinute de grupul de firme Maxagro, lider pe piaţa din vestul ţării, atât în agricultură, cât şi în construcţii!

În acest an, Maxagro, una dintre companiile de succes din vestul ţării, împlineşte trei decenii de activitate. Cu acest prilej, grupul de firme Maxagro a decis să susţină proiectele celor de la Acasă în Banat, devenind sponsorul general al acestui ong. Este pentru prima dată, după cinci ani, când Asociaţia Acasă în Banat are un astfel de sponsor, sprijinul acordat concretizîndu-se prin virarea unui procent de 10% din profitul lunar obţinut de staţia de betoane din Bocşa.

„Suntem foarte încântați să anunțăm că, începând cu această lună, avem parte de susținerea grupului de firme Maxagro cu sediul în Gătaia, județul Timiș. Compania Maxagro împlinește în acest an trei decenii de activitate, timp în care a dezvoltat un grup de firme de succes, cu activități în diferite domenii și recunoscut în toată zona de vest. În acest an aniversar, compania a decis să susțină în mod deosebit o organizație nonprofit în care are încredere. După cinci ani de activitate intensă, asociația noastră are pentru prima dată un sponsor general, compania Maxagro, care a decis să ne sprijine în activitatea noastră, în toate proiectele pe care le desfășurăm, la bine și la greu. Această deschidere ne onorează și ne responsabilizează, pentru că ne dă posibilitatea să ne ducem la îndeplinire proiectele noastre și să ne onorăm promisiunea față de comunitate. Sprijinul financiar al Maxagro se va concretiza în virarea către asociația noastră a 10% din profitul lunar obținut de către stația de betoane pe care compania o operează la Bocșa. Așadar, nu putem decât să le urăm «La mulți ani!» și să le mulțumim sincer pentru încrederea acordată. Abia așteptăm să facem treabă, împreună!“, a precizat echipa Asociaţiei Acasă în Banat.

JCS-Nicoleta Moraru