Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Prezenți astăzi la Caransebeș, primii doi oameni din PSD au tranșat problema candidatului PSD la Primăria Caransebeș în 2024, funcție dorită de mai mulți actuali sau viitori social-democrați, unii dintre ei aflați în sală, precum Marius Damian, Bebe Pasere sau Marius Isac, pe fețele cărora, la final, se putea citi dezamăgirea. Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au anunțat la unison că îl vor pe Felix Borcean pentru un nou mandat de primar!

„Aș vrea astăzi să-i mulțumesc lui Felix pentru găzduire și mai ales pentru această primărie superbă și sper ca împreună să găsim resursele financiare pentru o modernizare totală a unui edificiu din punctul meu de vedere, fără să supăr pe nimeni, cea mai frumoasă primărie din Banat. Sunt ferm convins, Felix, că o să realizezi acest proiect în următorul mandat, pentru că eu cred în continuitate și mai ales în continuitatea oamenilor care transformă din temelii un oraș.”, a spus liderul PSD, Marcel Ciolacu.

În aceeași notă a fost și vechiul prieten al lui Felix Borcean, prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu: „Felix e fostul meu coleg de liceu, al meu și al lui Silviu, este prietenul meu. Cred că am contribuit într-un moment greu al lui Felix, în 2020, când niște domni s-au gândit să-l trimită la pensie înainte de pensionare și au vrut să lase moștenire, chiar dacă adoptiv, la cineva. Îi mulțumesc lui Felix pentru decizia corectă de a veni în partidul care l-a susținut în 2020. Pentru mine e o bucurie și o mândrie că avem primar la Caransebeș și cu Felix o să mă mândresc tot timpul!”

Și ca să fie clar pentru toată lumea, Sorin Grindeanu, întrebat dacă s-a lămurit problema candidatului PSD la Primăria Caransebeș, a clarificat chestiunea. „Păi nu am anunțat mai înainte și eu, și domnul prim-ministru cine-i candidat? Păi ce-am făcut noi mai devreme?”, a precizat Grindeanu, completat de Marcel Ciolacu: „Am anunțat amândoi!” Anunț care a înecat corăbiile celor care se vedeau deja în 2024 în fotoliul de primar al Caransebeșului!

Potrivit președintelui PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, candidații PSD pentru 2024 vor fi anunțați oficial în perioada următoare, în ordinea firească, cele două municipii, apoi orașele și comunele, existând încă localități unde social-democrații nu au stabilit cu ce  candidați vor merge la primării.

JCS-Nina Curița