Caraş-Severin, Romania

DOGNECEA – Primarul comunei Dognecea, Remus Rof, a anunțat că proiectele menite să îmbunătățească infrastructura și calitatea vieții locuitorilor începute acum doi ani continuă. Aceste inițiative sunt finanțate atât prin Programul “Anghel Saligny”, cât și prin fonduri europene!

În cadrul Programului “Anghel Saligny”, primarul a declarat că are în plan alimentarea cu apă a întregii comune, un proiect estimat la 12 milioane de lei. „Este o necesitate stringentă pentru locuitorii din Dognecea, iar acest proiect va asigura accesul la apă potabilă pentru toată lumea.”, a subliniat acesta.

De asemenea, edilul a menționat că se lucrează intens la proiectul de canalizare, o inițiativă de 5 milioane de lei, finanțată tot prin Programul “Anghel Saligny”, finalizarea canalizării fiind prioritară, potrivit spuselor lui Rof.

În plus, primarul a anunțat două proiecte majore realizate prin fonduri europene: eficientizarea energetică a patru blocuri din jurul primăriei, în valoare de 5,5 milioane de lei, și modernizarea Şcolii gimnaziale nr. 1 Dognecea, un proiect în valoare de 5,7 milioane de lei. „Aceste proiecte sunt esențiale pentru a reduce costurile energetice și pentru a asigura condiții moderne de învățământ pentru elevii noștri.“ , a explicat Rof.

Pe lângă proiecte, primarul din Dognecea mai are şi ceva speranţe: că va finaliza totul până vara viitoare.

JCS-Denis Dutca