Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aşa a caracterizat deputatul PSD Ioan Benga perioada ce precede alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Demnitarul a susţinut vineri o conferinţă de presă în care, pe lângă prezentarea unor realizări ale Guvernului Ponta legate de starea economică, pensii, indemnizaţii pentru handicapaţi, a fost de acord să caracterizeze perioada pe care o traversăm din punct de vedere politic.

„Lucrurile sunt domoale şi de bun simţ în Caraş-Severin. Nu au fost probleme, afişajul electoral a fost unul redus. Noi vom mări ritmul în toate localităţile judeţului“, a amintit deputatul. Legat de numărul de primari cărăşeni care ar fi trecut în tabăra social-democraţilor în baza ordonanţei care a permis acest lucru, Benga a declarat că aceştia ar fi „vreo 13“, dar şi că se aşteaptă să mai vină şi alţii care „deschid ochii şi vor să facă ceva pentru comunităţi alături de PSD. Dar nu vom crea culoar, aşa cum s-a vehiculat, primarilor certaţi cu legea “.

În ceea ce priveşte rezultatele în primul tur de scrutin, Ioan Benga a precizat că „ne aşteptăm ca Victor Ponta să obţină 40-42% din voturi în Caraş-Severin, iar pe ţară mai mult decât atât“.