Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Cu trioul Bebe Pasere-Marius Isac-Marius Damian neîmpăcat cu decizia tandemului Ciolacu-Grindeanu de a merge pe mâna lui Felix Borcean pentru un nou mandat de primar, edilul Caransebeșului nu a făcut nuntă din această nominalizare, ba din contră!

Borcean spune că privește cu atenție mișcările celor care și-au văzut corăbiile înecate odată cu anunțul făcut de primii doi oameni din PSD și a celor care se află în spatele celor trei doritori de fotoliu de primar. Mai ales că, precizează primarul Caransebeșului, e pățit cu astfel de manevre de pe vremea când era în PNL.

„Încă avem urechile ciulite, n-am tras un chef de trei zile și trei nopți după acest moment. Privim cu reținere, cu atenție, tot ce se întâmplă pentru că politica este foarte volatilă. Am mai spus-o și eu am învățat lucrul acesta, nu ne culcăm pe o ureche, pot apărea diverse transformări.”, a explicat Felix Borcean.

Reamintim că la finalul anului trecut, într-o ieșire publică la Caransebeș, primii doi oameni din PSD, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, au anunțat că social-democrații vor merge cu actualul primar al Caransebeșului la alegerile din acest an. Ceea ce n-a picat deloc bine pentru Pasere, Isac și Damian, dar nici pentru alți social-democrați cărășeni de vază gen Popovici, Mălăiescu sau Nedelcea, aflați la doar câțiva metri de cei doi lideri PSD, în sala în care aceștia au făcut anunțul.

JCS-R.M.