Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Deși se văd deja primari, Marius Isac, Bebe Pasere sau Marius Damian nu sunt doriți de PSD Caransebeș nici măcar candidați pentru funcția de primar al Caransebeșului. Scriem asta, după ce ieri, organizația caransebeșeană a social-democraților s-a reunit și a anunțat că-l susține pe actualul primar, Felix Borcean, pentru un nou mandat!

„Ne propunem câștigarea tuturor scrutinurilor electorale din 2024 și am făcut împreună primul pas decisiv în acest sens. Prin ședința de azi (miercuri, 15 noiembrie – n.r.), organizația PSD Caransebeș si-a reconfirmat poziția de susținere indiscutabilă față de președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, și față de actualul și viitorul primar al Caransebeșului, Felix Borcean, președintele ales al organizației municipale.“, a transmis PSD Caransebeș.

Social-democrații caransebeșeni au avut și un mesaj pentru cei care se văd candidați sau chiar primar al Caransebeșului, deși nici măcar nu fac parte din organizația locală, gen Isac, Pasere sau Damian, dar încearcă prin diverse mașinațiuni să ajungă pe scaunul de edil: „Politica este un sport de echipă, de rezistență și întotdeauna trebuie sa primeze interesul public, iar cei care nu înțeleg acest aspect nu sunt persoanele pe care ne dorim să le vedem pe liste la următoarele alegeri.“

Felix Borcean, președintele PSD Caransebeș, a mulțumit colegilor pentru reconfirmarea în unanimitate a candidaturii sale la Primăria Municipiului Caransebeș și a precizat că „este mai hotărât ca niciodată să meargă alături de echipa PSD reformată și întărită cu membri noi“!

Dacă liderii PSD Caraș-Severin vor  ține cont de decizia PSD Caransebeș, rămâne de văzut, mai ales că au mai existat, nu demult, conflicte între Caransebeș și județ, soldate cu sancțiuni în partid!

JCS-Nina Curița