Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Într-o lume în care sănătatea este pe primul loc, ai nevoie de o echipă care să conștientizeze importanța nevoilor pacienților. Tocmai de aceea stâlpii sănătății din Reșița și-au unit forțele și vin cu o viziune inovatoare și o echipă de specialiști dedicată, care se asigură că îți oferă cele mai bune servicii de înaltă calitate!

În baza acestui parteneriat, pacienții beneficiază de un discount de 10% atât la clinica Bîrsășteanu, cât și la clinica Vestmed. Indiferent de direcția în care este trimis pacientul, acesta beneficiază de servicii medicale profesioniste, la prețuri mai avantajoase!

BÎRSĂȘTEANU IMAGING SOLUTIONS — REȘIȚA reprezintă alegerea ideală pentru investigații RMN și CT, combinând expertiza profesională cu tehnologia de ultimă generație. În plus, personalul este foarte atent, grijuliu, explică în detaliu orice procedură și fiecare etapă. Prof. Dr. Florin Bîrsășteanu ține să vorbească personal cu fiecare pacient, să-l îndrume, să-i explice, să-l sfătuiască. Putem spune că echipa este trup și suflet cu fiecare pacient, acest lucru fiind spus de fiecare persoană care le trece pragul. Se observă și se simte că prioritatea principală este sănătatea pacientului, ajutorul, bunătatea și dedicarea cu care sunt dispuși să întâmpine fiecare persoană în parte. Cu siguranță sunt mândri de performanța pe care reușesc să o mențină, de standardele înalte și de vorbele
frumoase aduse de către pacienți.

Pe lângă ajutor și bunătate, aceștia au o gamă variată de servicii:
Investigații RMN și CT: Tehnologie avansată pentru diagnosticări precise și detaliate.
Program Extins și Accesibilitate pentru toată lumea: Luni-Vineri, intervalul orar 8:00-20:00.

Parteneriat cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate: Colaborează strâns cu instituțiile de asigurări de sănătate pentru a facilita accesul pacienților la serviciile noastre.

RMN cu sau fără Substanță de Contrast. Rezultate Rapide și Acces Direct pe Site – www.bis-resita.ro.
Examinări MONITOR pentru Pacienții cu Boli Cronice: Programare prioritară și suport dedicat pentru monitorizarea stării de sănătate.

Lista cu Investigații și Tarife: Toate detaliile privind serviciile și costurile asociate sunt transparent comunicate pe site: www.bis-resita.ro.

VESTMED – REȘIȚA reprezintă alegerea ideală pentru că oferă tuturor pacienților îngrijirea de excepție pe care o merită, punând la dispoziție o echipă medicală profesionistă și aparatură de ultimă oră, într-un spațiu modern. Clinica are peste 25 de specialități și o echipă de peste 54 de medici.

Echipa formată din medici tineri, empatici, dornici de muncă, cu o vastă experiență clinică atât în țară cât și peste hotare, acoperă un spectru larg de specialități:
Cardiologie – Gastroenterologie – Pediatrie – Ortopedie și traumatologie – Chrirurgie generală – Chirurgie vasculară – Alergologie – Nefrologie – Medicina muncii – Hematologie – Oncologie – Chirurgie plastică – Obstetrică și ginecologie – Urologie – Endocrinologie – Pneumologie – Dermatovenerologie – Medicină internă – Neurologie – Reumatologie – Ortopedie pediatrică – Psihiatrie pediatrică – Cardiologie pediatrică.

Echipa consideră că fiecare pacient este unic și are nevoi specifice. De aceea, procesul medical la clinică implică o abordare integrată și echilibrată, în care se colaborează cu pacientul pentru a înțelege în profunzime problemele de sănătate cu care se confruntă.
Pacientul are parte de o evaluarea personalizată, de o planificare a unui tratament personalizat, de îngrijire medicală de înaltă calitate și de monitorizare și sprijin pe termen lung.

Toate detaliile privind serviciile și costurile asociate le găsiți accesând site-ul: vestmed.ro.

Echipele sunt prezente mereu pentru a te asculta și pentru a-ți oferi suportul de care ai nevoie. Tot ce este necesar să faci pentru sănătatea ta este să nu ratezi oportunitatea! De restul se ocupă aceștia!

Vino să te convingi de calitatea serviciilor și dedicarea personalului:
Sediul comun – Reșița, Str. I.L. Caragiale Nr. 22, City Center.

Pentru programări sau informații suplimentare:
Clinica Bîrsășteanu: 0748 180 883 (Luni-Vineri, 8:00-20:00/Sâmbătă, 08:00-14:00)
Clinica Vestmed: 0748 180 883 (Luni-Vineri, 12:00-20:00/Sâmbătă, 10:00-15:00)