Quantcast
Banat Girls, înfrângere acasă - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Etapa a IX-a a ligii secunde de fotbal feminin n-a fost cu noroc pentru echipa reșițeană ACS Banat Girls Reșița. Pe propriul teren, fotbalistele antrenate de Daniel Amariei au fost învinse clar de Luceafărul Filiași, scor final 0-4.

Formația din Filiași este o echipă care luptă anul acesta pentru promovarea în prima divizie. Trebuie spus că a fost o partidă cu două reprize diferite: primele 45 de minute ale întâlnirii disputate pe stadionul Gloria au consemnat o confruntare dinamică și relativ echilibrată, în care gazdele au jucat de la egal la egal cu redutabila echipă Luceafărul. Două accidentări survenite în tabăra reșițeană au schimbat însă total aspectul jocului, partea a doua a întâlnirii fiind dominată categoric de echipa oaspete, care a marcat de trei ori din acțiune și o dată din penalty. La ultimul fluier, tabela a consemnat așadar un categoric 4-0 în favoarea Luceafărului – diferență poate prea mare, având în vedere raportul de forțe pe durata întregii partide.

„Nu pot decât să le felicit pe fetele mele pentru dăruirea din teren. Cred că am făcut o primă repriză foarte bună, în care n-am lăsat adversarului prea multe ocazii de poartă; din păcate, până la pauză am avut două accidentări foarte grave și am fost nevoit să introduc două junioare, deoarece lotul nostru nu e foarte numeros. Le felicit pe cele două junioare, au făcut un joc curajos. Pe o neatenție, am luat gol în cel de-al doilea minut al reprizei secunde, și în acel moment cred că echipa a căzut psihic. Asta este, capul sus, mergem înainte”, a spus după meci antrenorul Daniel Amariei.

După acest joc, ACS Banat Girls ocupă locul 6 în seria a doua, cu 6 puncte, în timp ce Luceafărul Filiași se menține pe poziția secundă, la egalitate de puncte cu liderul Olimpia 2 Cluj Napoca. Ambele formații au 24 de puncte, dar clujencele beneficiază de avantajul golaverajului superior.

În etapa a 10-a, pe 31 martie, ACS Banat Girls va evolua în deplasare la ocupanta locului 7, Venus Maramureș.