Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Mai mulţi sportivi de la secţia de atletism a Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa efectuează în această perioadă, până pe 15 ianuarie, un stagiu de pregătire centralizată în staţiunea Băile Herculane.

Sub îndrumarea antrenorului emerit Iosif Măzăran se află în pregătire: Marius Cocioran, Narcis Mihăilă, Doru Ursu, Robert Laţcu, Andreea Craia, Lăcrămioara Căluşeru, Mihaela Rotaru, Stelian Băicuş şi Elena Denisa. Staţiunea de pe Valea Cernei este una dintre preferatele atleţilor reşiţeni, datorită condiţiilor bune de pregătire existente aici.

Atleţii îşi reîncarcă bateriile pentru noul an competiţional, în care, aşa cum ne-au obişnuit, şi-au propus obiective dintre cele mai îndrăzneţe. O bună pregătire în perioada de iarnă, în cadrul mirific pe care îl oferă staţiunea Băile Herculane, îi ajută pe atleţii reşiţeni să îşi atingă obiectivele fixate la început de an. Pentru că, prezenţa reşiţenilor pe podiumurile de premiere este deja o obişnuinţă în competiţiile naţionale, indiferent că vorbim despre probele de marş, de aruncări, sau fond şi semifond.

Sunt şanse mari ca şi în 2012, Campionatul Naţional de marş pe timpul iernii să fie organizată în municipiul Reşiţa.

Adaugă comentariu