Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Și asta doar în orașul Moldova Nouă și în zona rurală adiacentă!

Oamenii legii au continuat șirul de acțiuni cu efective mărite, de această dată zona vizată fiind cea a orașului Moldova Nouă. Sâmbătă, 24 august, între orele 19 și 23, activitățile au fost coordonate de Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, fiind angrenate 34 de efective de poliție de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi substanțe periculoase, acțiuni speciale, dar și jandarmi, polițiști de frontieră, precum și un lucrător de la Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură.

În urma verificărilor, polițiștii au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 66.000 de lei, au indisponibilizat un autovehicul, au retras două certificate de înmatriculare și au confiscat bunuri în valoare de aproape 6.500 lei.

„Pe parcursul activităților, polițiștii au legitimat peste 120 de persoane, au oprit pentru control 85 de autovehicule, au verificat 6 societăți comerciale, au verificat un agent de securitate și au desfășurat activități specifice pe linie de investigații criminale, investigarea criminalității economice, dar și pe linie de arme, explozivi și substanțe periculoase. 36 de conducători auto au fost testați cu privire la consumul de băuturi alcoolice și 6 au fost testați privind consumul de substanțe psihoactive. (…) Acțiunile polițiștilor pentru siguranța comunității continuă și în perioada următoare.“, informează Poliția județului.

JCS-A.M.