Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca vineri, 25 martie, de la ora 15:00, în deplasare, cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, în etapa a XVIII-a a Ligii a 3-a, Seria a VII-a!

Aceasta este și ultima etapă a actualului sezon competițional, iar apoi va urma play-off-ul pentru promovare în Liga 2. Pe lângă CSM Reșița, în play-off vor mai juca CSM Deva, Pandurii Târgu Jiu și Voința Lupac. CSM Reșița este lider, cu 49 de puncte, iar Pandurii este pe poziția a treia, cu 29 de puncte acumulate.

„Va fi un joc împotriva unei echipe care a obținut un punct cu noi, la Reșița. Pandurii este formată din jucători foarte buni, are un antrenor care a mai antrenat la Liga 3 și care știe foarte mult fotbal. Pentru noi este un meci important, ne lipsesc jucători importanți, dar mergem la Târgu Jiu să ne facem jocul nostru. Ne dorim să creștem de la joc la joc. Ne așteaptă jocuri grele și trebuie ca echipa să crească calitativ. Pandurii n-a câștigat de când s-a reluat campionatul, dar mereu a fost echipa care a controlat jocul și care a avut situațiile de poartă mai periculoase. Cu siguranță nu va fi un meci ușor și sunt sigur că vor fi foarte motivați la jocul cu noi. Vor întâlni CSM Reșița și acest lucru poate fi o eliberare a frustrării, deoarece Pandurii înainte era o favorită la promovare. Acum, formația din Târgu Jiu este scoasă din cărțile promovării, dar ca să se mențină aproape de Deva, este obligată să câștige cu noi. Ne așteptăm să întâlnim o echipă foarte motivată, dar aștept de la jucătorii mei determinare, reacție și să facă un meci bun. Fotbaliștii cu probleme din lotul nostru sunt Mediop și Aboubacar și nu vor juca cu Pandurii”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

JCS-Ștefan Moraru