Caraş-Severin, Romania

BERZOVIA – Accident mortal la Berzovia într-o fermă de păsări! Un angajat al fermei și-a pierdut viața, fiind călcat de remorca unui tractor, în timp ce încerca să salveze un câine!

Tragedia a avut loc în această dimineață, la ora 9, la ferma de păsări din localitate. În timp ce tractoristul P.B. se deplasa între halele cu păsări pentru sacrificare, manipulantul de mărfuri, A.E.W, în vârstă de 63 de ani, a intervenit să scoată un câine care se afla între roțile remorcii aflate în mișcare. Omul a fost surprins de roți și accidentat mortal, echipajul medical sosit la fața locului nemaiputând decât să constate decesul acestuia.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că persoana decedată este un bărbat din Bocșa, angajat al societății comerciale în cauză. Utilajul care l-a accidentat era condus de un alt angajat, de 60 de ani, din Berzovia.  Polițiștii din Bocșa au efectuat cercetarea la fața locului și au informat Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Mai multor martori, angajați ai fermei, li s-a făcut rău în urma incidentului, unul dintre ei ajungând chiar la spital. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În acest caz a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

JCS-N.C.