Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Avertizarea meteorologilor s-a adeverit, iar codul galben de ploi şi vijelii a şi inundat străzile Reşiţei, încă de la primele averse.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, avertizarea de cod galben este valabilă până miercuri dimineaţă, la ora 3, în toate zonele de munte, precum şi în Banat, Crişana, Oltenia, Maramureş, Transilvania, nord-vestul Moldovei şi vestul Munteniei. În acest interval vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse ce vor avea şi caracter torenţial şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 20… 25 l/mp şi punctiform 50… 60 l/mp.

furtuna-resita-2

4 Comments

  1. Taitelu se da cu barca prin Resita, nu cu schiurile prin Paradis, pana una alta. :)))))))))

    • De 1 an se tot lauda ca face, drege, e tare in proiecte, bla bla. A fost de ajuns o ploaie ca sa se vada inca o data de ce e in stare domnul primar…

  2. Cu natura nu te joci, toata lumea asteapta de la primar sa faca intr-un an pluvialele pe care n-au fost in stare sa le faca Stepanescu, Spataru si Popa M. in zeci de ani. Hai sa fim rationali putin !!!

  3. Mai bine ne mutam toti in paradisul lui Popa de la Valiug.

    Vand garsoniera in Resita.
    Cumpar loc de cort la Valiug.

Adaugă comentariu