Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Sala CSȘ Caransebeș a găzduit în weekend primul turneu destinat junioarelor U19. Gazdele, cu multe jucătoare mai mici ca vârstă în echipă, au reușit o victorie (3-0 cu Westar Arad), pierzând celelalte două partide, 0-3 cu CSM Timișoara și CSȘ Bega Timișoara!

„Eu zic că a fost un început destul de bun, chiar dacă am reușit doar o victorie din trei meciuri, dar suntem în formare. Avem doar două fete de vârstă în teren, iar celelalte patru sunt cu doi, trei sau chiar patru ani mai mici și asta își spune cuvântul la acest nivel, pentru că fetele sunt încă în formare. Celelalte echipe au venit cu jucătoare mai mari, unele joacă la senioare, noi nu avem decât două. După acest turneu le-aș remarca pe Alessia Bălăescu și Maria Boska. Ne pregătim mai departe pentru următorul turneu care va fi organizat de CSM Timișoara.”, a declarat antrenoarea Caransebeșului, profesoara Laura Andrei.

Până la un nou turneu de junioare, Caransebeșul își prezintă azi lotul cu care încearcă promovarea în prima ligă de volei feminin. De la ora 18, în aceeași sală a Clubului Sportiv Școlar, va fi prezentată noua echipă de volei feminin, întărită serios pentru acest sezon. Spectatorii le vor putea vedea la lucru pe parchetul sălii din Țiglărie pe Lauren Weaver (SUA, 24 de ani, centru) Jessica Dantas (Brazilia, extremă, 32 de ani) Maria Moraru (fals, venită de la CSU Tg. Mureș), Naomi Brehuescu (extremă) și Carla Dragomir (libero), ambele de la Poli Timișoara și Iris Mărgineanțu (libero, junioară, de Lugoj). Pe lângă prezentarea oficială a lotului, va avea loc și un joc de pregătire contra echipei masculine Gugulanii Caransebeș.

JCS-R.M.

Adaugă comentariu