Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – A XXIX-a ediție a tradiționalei Cupe Banzai la karate a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Arad, unde s-au aliniat la start aproximativ 550 de sportivi, de la 30 de cluburi! Printre aceștia s-au numărat și cei de la Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița, coordonați de maestrul Zoltan Lipan!

La finalul concursului, sportivii de la CSM Reșița au urcat pe podiumul de premiere de 13 ori. Două medalii de aur, șapte de argint și patru de bronz au cucerit reșițenii. Alături de Zoltan Lipan, din corpul de arbitri au făcut parte Viorel Enășel și Sandra Lipan.

Rezultatele obținute de sportivii reșițeni: Doban Daniela – locul I – para karate, Toma Teodora (9 ani) – locul I kata și locul II kihon, Stanca Marian locul II kata la categoria 16-17 ani, Buzura Greta locul II kumite la categoria 14-15 ani, Urdei Victor locul II kihon la categoria 10 ani, Lenghyel Alexia locul II kata și locul III kumite la categoria 11 ani și Deriuș Alexia locul II kumite la categoria 13 ani. George Damian Borozan a obținut locul III la categoria minus 7 ani, Nicoleta Stanca locul III kumite la categoria 13 ani și Rafael Ursu locul III kata la categoria 16-17 ani.

Echipa de fete a CSM Reșița a obținut locul II, la categoria 14-15 ani, aceasta fiind formată din G. Buzura, M. Wettori și A. Deriuș.

De adăugat este faptul că participarea și deplasarea sportivilor se datorează în totalitate prin contribuția și efortul părinților. Țin să le mulțumesc că de fiecare dată sunt alături de noi moral, dar și financiar”, a spus antrenorul Zoltan Lipan.

JCS-Ștefan Moraru