Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În 14 octombrie, la Reșița, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai, începând cu ora 9!

Scopul principal al Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți îl reprezintă facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți pot participa atât absolvenții instituțiilor de învățământ promoția 2022, cât și alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Până la această dată au confirmat participarea la Bursă mai multe firme care pun la dispoziție 119 locuri de muncă vacante în meseriile: confecționer asamblor articole textile, controlor calitate, lăcătuș, strungar, agent vânzări, mecanic locomotive, bobinator, prelucrător prin așchiere, asamblor montator profile aluminiu și geam termopan, confecționer tâmplărie din aluminiu și mase plastic, confecţioner cablaje auto, tehnician electromecanic, mecanic motoare diesel, consilier în gestiunea economică, lăcătuș ansambluri, conducător activitate de transport rutier, mașinist la mașini pentru terasamente, șofer de autoturisme și camionete, gestionar și mecanic utilaj.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 10 locuri de muncă, iar pentru persoanele fără calificare sunt disponibile 23 de locuri de muncă. Aşa că cine vrea să muncească îşi poate încerca norocul…

JCS-N.C.